Třebohostické pohádkové putování se líbilo

Přinášíme vám fotoreport z našeho prvního Pohádkového putování po Třebohosticích a okolí. Na dvou okruzích jsme na deseti stanovištích naše pohádkové postavy přivítali celkem 80 dětí. Společně s rodiči jsme se přiblížili dvěma stovkám účastníků. Počasí nám přálo až trochu moc, takže děkujeme všem, kdo dorazil a to vedro přežil.

Velké díky za obrovské nasazení a perfektní přípravu patří také organizátorům a pohádkovým postavám – Barboře Seidlové, Zuzaně Hroudové, Janě Fejfarové, Mirce Linda s manželem, Michaele Mandíkové, Martině Rösslerové s manželem, Kláře Průchové, Radkovi Pohnánovi, Kláře Laneve, Honzovi Rösslerovi a Lukášovi Menouškovi.

Podle ohlasů od rodičů spokojených dětí se akce vydařila. Některé si to daly dokonce dvakrát. Podělíme se s vámi o pár komentářů z Facebooku:

Moc vydařené to bylo, děti nadšené, díky. Všem účinkujícím tleskám.
Iveta Kejmarová

Moc děkujeme, bylo to krásný!
Lucie Bašeová

Bylo to super
Petra K-Juranová

Děkujeme za vše a klobouk dolů před všemi pohádkovými postavami. V tom teple a těch kostýmech. Syn se vrátil nadšený.
Karolína Listopadová

Děkujeme za krásné dopoledne, bylo to super, jen tak dále.
Michaela Hroudová

Nádherné, Terezce se to moc líbilo, šla dvakrát. Děkuji všem, kdo se podílel na této akci.
Maria Valentová

Perfektní! Díky sousedům.
Jana Ježková

Fotogalerie

Za fotografie děkujeme Martině Menouškové, Janě Ježkové, Aleně Dryákové, Anetě Vondráčkové a Jaroslavu Váchovi.

Jaroslav Vácha

Celoživotní počítačový nadšenec a milovník všech technologií. Díky dětem nadšený fanoušek házené a atletiky a jako předseda školské rady také nadšený fanoušek naší školy. V poslední době například i příležitostný promítač v Bio Bezdíkov.